zaterdag 27 februari 2010

Zaterdag Campagnedag





De CDA verkiezingskaravaan trekt zaterdag weer dwars door Noord. Vanuit Tuindorp Oostzaan trekt via de Molenwijk langs de Banne de groene CDA bakfiets met de even groene elektrische CDA scooter naar het Waterlandplein.
In de stromende regen praten we met mensen over de ontwikkelingen rond Waterlandplein, veiligheid, gedrag van mensen op de portiek en overlast van graffiti. Ik mag samen met Alexander, Kees, Patricia en natuurlijk Angela onze boodschap vertellen. Goed ook om van verschillende terug te horen dat we de afgelopen 4 jaar duidelijk hebben gedaan wat we hadden beloofd in 2006. Geen mooie praatjes dus, maar daadwerkelijke resultaten. Goed om dit juist van bewoners te horen.
In optocht, inmiddels ook met groene CDA omafiets naar Buikslotermeerplein. Ook stedelijk lijsttrekker Maurice Limmen voegt zich nu bij de karavaan. Onze lippenbalsems vinden gretig aftrek, net als de ballonnen en gelukkig ook onze folder met speerpunten. Na 7 uur buiten met een goed gevoel naar huis. een uur later komen daar Teun Hoeve en Jan Hamstra bij mij binnen, ons plakteam. CDA hangt weer op de borden. Tijd voor een saucijzenbroodje. En ja hoor, wanneer ik 's avonds naar de Albert Heijn in de Molenwijk ga, lacht het CDA me al weer toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten